10 років під покровительством Святого Йосипа

  

         Молитовна група Святого Йосипа в парафії  Воздвиження Святого Хреста в Шепетівці була створена в 2009 році. 19 жовтня 2019 року відбулась ювілейна зустріч членів групи в будинку сестер Згромадження Святого Йосипа, які  всі роки опікувались МГСЙ.  На урочисту зустріч  запросили сестер   Давіду Мушинську , яка створила нашу групу і на протязі років була  її керівником, Антоніну Камілевську- аніматора групи продовж тривалого часу. Обидві сестри наразі мають службу в м. Тернопіль, але радо відгукнулись на запрошення шепетівчан. Зважаючи на те, що наша зустріч проходить в жовтні, а саме в місяць вшанування Пресвятої Богородиці  з любов’ю в серці молились Розарій, а також до Святого Йосипа- Обручника Марії.

       Святу Євхаристію відслужив новий настоятель парафії отець Бернард  Петров ОFМ. Його проповідь в вигляді катехизму  католицької Церкви про шість гріхів проти Святого Духа та про Безкінечне Боже милосердя зворушила наші серця. Сестра Марлена Куц, настоятелька будинку сестер, яка тепер опікується Групою Святого Йосипа, запросила всіх на гостину. Там ми отримали пам’ятні подарунки в вигляді  календарів « Святий Йосип» на 2020 рік та розарії, а також сестри Давіда і Антоніна розповіли нам про групу Святого Йосипа Тернопільської парафії. Надалі нас пригостили смаколиками, кавою і чаєм. Через душевне спілкування в домі і  в саду  зустріч була зворушливою і незабутньою.

        СВЯТИЙ ЙОСИФЕ, МОЛИСЬ ЗА НАС В УСІХ НАШИХ ПОТРЕБАХ, АБИ МИ  БЕЗ НАРІКАНЬ ПЕРЕЖИВАЛИ ТРУДНОЩІ, ПІДТРИМУВАЛИ ОДИН ОДНОГО ПІД ЧАС ВИПРОБУВАНЬ І ДОПОМАГАЛИ ОДИН ОДНОМУ ЗРОСТАТИ У СВЯТОСТІ.

 

 

Залишити відповідь