РІЗДВЯНІ СВЯТА ДЛЯ ДІТЕЙ – ЧАС НАДІЇ І ЛЮБОВІ

Чарівність Різдвяних свят люблять всі – і діти, і дорослі. Зазделегідь готуються до них. А дітвора по-особливому, бо саме доброта, віра в чудо здатна зберігати все найдорожче в дитячих серцях. Напередодні свята Святого Миколая діти пишуть Йому листи та вірять, що Святий Покровитель здійснить їх заповітні бажання. Справжнім подарунком для дітей нашої парафії було свято Святого Миколая в будинку сестер Згромадження  Святого Йосипа. Запрошені аматори Шепетівського міського будинку культури показали дітям лялькову виставу про те, що добро завжди перемагає зло. З великим піднесенням діти зустріли Святого Миколая, розказували йому підготовлені вірші, співали пісень, за що отримали подарунки від Святого Чудотворця, щиро дякуючи організаторам  дійства.

У Надвечір’я Господнього Різдва діти парафії потішили  дорослих виставою «Різдвяний подарунок»  підготовленою  з сестрами Фабіолею Стружевською і Марленою Куц. Маленькі артисти  зворушили наші серця. Кожен з нас задумався, з яким почуттям зустрічаємо прихід Месії. Діти дуже старанно готувались до вистави, виготовляли  декорації, реквізити.

Справжнє свято, справжній Різдвяний подарунок  зробили діти, показавши виставу в  будинку старців. Цим по-справжньому зворушили серця хворих і немічних людей. З якою любов’ю та вдячністю старенькі дивились на дітей, як дякували їм за колядки, за ділення оплатком, за подарунки, які вони отримали.

Продовженням Різдвяних свят для дітей парафії була оплаткова  зустріч в Будинку сестер. Конкурс на вгадування колядки, показаної в пантомімі, ігри та спільне колядування викликало в серцях дітей радість. Вони охоче приймали участь у всіх конкурсах та з гарним настроєм повернулись додому.

Не відстали маленькі парафіяни від дорослих під час проведення Фестивалю колядок. Дитячий хор «Пробудись», група міністрантів, діти з сімейних кіл охоче співали підготовлені колядки, чим викликали  бурні овації присутніх.

Щиро дякуємо настоятелю парафії  отцю Бернарду, отцям Павлу та Мирону, а також сестрам Марлені, Фабіолі та Валентині за організацію чудових Різдвяних свят нашим дітям, за  чудово проведені Рорати, за дитячі Служби, які сіють в маленькі серця  зерна віри та добра. Віримо, що любов, з якою вони відносяться до дітей проросте  і  дасть свої плоди на  славу Божу. Бажаємо Вам Божого благословіння і опіки  Матінки Небесної.

   “О, ДИТЯТКО ІСУСЕ, НЕХАЙ СЯЙВО ТВОГО НАРОДЖЕННЯ РОЗСІЄ ТЕМРЯВУ ЦЬОГО СВІТУ, НЕХАЙ ДАР ТВОГО ЖИТТЯ ДОПОМОЖЕ НАМ ЯСНІШЕ ЗРОЗУМІТИ ЦІННІСТЬ ЖИТТЯ  КОЖНОЇ   ЛЮДИНИ”                                                             

(З молитви Святого Йоана Павла  П)                                                                                Вдячні парафіяни

Залишити відповідь